Category Archives: Ons gezinnetje

Op zoek naar een kinderkamer

Vandaag is het hoog tijd om onze woning te renoveren. Voor onze oudste dochter zijn we dringennd op zoek naar een nieuwe kinderkamer. Hiervoor wensen we geen te flashy roze zaken, het moet immers een kamer zijn die meegaat met z’n tijd. Eenmaal onze dochter 16 is, moet ze er nog steeds graag in vertoeven. We twijfelden eerst of we voor een halfhoogslaper hingen gaan (waar dus ook haar bureau in verwerkt zit), maar gezien de kamer net ruim genoeg is besloten we om uiteindelijk toch te gaan voor alles appart: het bed, een bureau, nachtkastje en een kleerkast.

Afgelopen weekend slenterden we doorheen verschillende meubelzaken in Noord-Holland. In de Ikea viel ons oog op dit exemplaar:
ikeo

Een eenvoudig, goedkoop bed, en de kamer moet dan worden opgefleurd met andere zaken, tinten van roze die dan bijvoorbeeld in de decoratie of in de stoeltjes voorkomen.

Na enig getwijfel besloten we om toch voor een complete set te gaan, aangezien we niet zozeer creatief zijn in het decoreren. Ook hadden we onze twijfel bij de kwaliteit van het bed. De kinderkamer moet immers minstens een decennia lang meegaan.

‘s Avonds hadden we onze zoektocht voortgezet op internet en daar kwamen we na even zoeken Emob4Kids tegen. Hun aanbod kinderkamers (meer dan 70 in het totaal!!) sprak ons meteen aan.

Ziehier onze favoriet:

meisjeskamer

De meisjeskamer “Botiful”. En het beste van al was de prijs: voor nog geen 411 EUR hebben we de volledige set in huis. De kamer oogt jong, maar kan evenwel nog dienen om in te studeren tijdens de puberjaren.

Wat denken jullie? Gaan we het wagen, om onze meisjeskamer online aan te kopen?