Net terug van een heerlijk weekendje Center Parcs Kempervennen

20140512_112920

We zijn net terug van een heerlijk weekendje Center Parcs! We verbleven afgelopen weekend in het park “De Kempervennen”.

De Kempervennen is een prachtig domein in het midden van de natuur. Uiteraard is er ook een subtropisch zwembad, want daar zijn de kinderen gek op. Uren lang brachten ze er door tussen de golven van het middenzwembad, in de jacuzzi of in de stroomversnelling. Ondertussen konden ook wij ons ontspannen, door een tijdschrift te lezen. Lekker op het gemak, nippend van een cola en tussendoor een frietje verorberen :)

20140512_112920

Genieten van de mooie natuur en rust, dat is het Centerparcs concept!

20140510_174733

Ontspannen ‘s avonds in de Dome… met een lekker biertje of limonade voor de kids!

20140511_210425

Hier waren de kinderen gek op: een avonde bowling!

We hebben een supergeslaagd weekend achter de rug, en verlangen nu al naar volgend jaar. Wij kiezen regelmatig voor een Centerparcs vakantie omwille van de prijs/kwaliteit. Zoek gewoon een actiecode of een goede korting via het internet, en je doet gegarandeerd al enkele procenten van de prijs. Op Korting.Voordeligst vind je af en toe interessante actiecodes, maar dan voor de Belgische parken. Ook Solden en Promo Code check ik regelmatig. Mijn tip: boek op Centerparcs.be indien je tijdens de Nederlandse schoolvakanties op reis wil. Die komen niet altijd overeen met die in Belgiƫ, en daarom kan je zo al wat korting krijgen. Ik heb ook de indruk dat die parken goedkoper zijn, zeker als je ze in last minute gaat boeken.

En het goede nieuws is, in 2015 gaan we er terug! Want tijdelijk konden we er bijzonder voordelig onze volgende vakantie boeken, met een vroegboekkorting van maar liefst 25%. Dat konden we niet mislopen, dus we besloten maar snel Centerparcs Erperheide te boeken, dat is in Belgiƫ. We kunnen niet wachten!

Liefs en tot de volgende update!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *